Author Topic: Pics?  (Read 7700 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tbird

  • Member
  • **
  • Posts: 341
  • Referrals: 0
Re: Pics?
« Reply #15 on: April 05, 2007, 12:36:00 AM »
For some strange reason its only this forum. I don't have it with other sites, just this one.  At first I just thought some pictures were just taken off center but then there were posts about things I just wasn't seeing. I get all of the text its just some pictures are not all there.  ???
Sort of like me.  ;D

Offline rkellerjr

  • Ohio Firebirds
  • Lifetime Member
  • *****
  • Posts: 4887
  • Referrals: 0
Re: Pics?
« Reply #16 on: April 05, 2007, 01:09:27 PM »
Can you point us to an example so we can see if it happens to our monitors?
Rich

Offline Tbird

  • Member
  • **
  • Posts: 341
  • Referrals: 0
Re: Pics?
« Reply #17 on: April 05, 2007, 06:26:23 PM »
Here is the topic and here are pictures as seen on my computer.

http://www.78ta.com/smf/index.php?topic=2618.0;topicseen




It doesn't make any sense to me why only here does this seem to happen.
It was the remark about the (You loot we shoot) sticker on them that had me looking.

Offline rkellerjr

  • Ohio Firebirds
  • Lifetime Member
  • *****
  • Posts: 4887
  • Referrals: 0
Re: Pics?
« Reply #18 on: April 05, 2007, 08:02:46 PM »
and the right side isn't tight against your monitor?  can you view the thread and take a snap shot of your screen and post it?
Rich

Offline Tbird

  • Member
  • **
  • Posts: 341
  • Referrals: 0
Re: Pics?
« Reply #19 on: April 05, 2007, 08:23:37 PM »


Offline rkellerjr

  • Ohio Firebirds
  • Lifetime Member
  • *****
  • Posts: 4887
  • Referrals: 0
Re: Pics?
« Reply #20 on: April 05, 2007, 08:36:00 PM »
Brett, is there a setting on the forum that sets a specific size for the user of how wide the forum can be? I've seen this on another forum and it was a forum setting.
Rich

Offline Hitman

  • Administrator
  • Lifetime Member
  • *****
  • Posts: 8256
  • Referrals: 0
    • http://www.78ta.com
Re: Pics?
« Reply #21 on: April 05, 2007, 09:49:00 PM »
I just checked my settings and all of the settings are percentages, and not sizes.... see below:

$context['browser']['needs_size_fix'] && !$context['browser']['is_ie6'] ? ' width: 100%;' : '', '">';

echo '
      <table cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" align="center" width="100%" style="position: relative;">

<td class="titlebg" width="100%"';


And so on and so forth.  So, all of my settings are based on percentages of the window size.  It is not limited to things like "192px" or anything like that.

Here is a photo of the larger IE window.... see how it has the full text and photo.



Anyway... as I am doing this post and trying to figure out what is going on, I can duplicate his error on the pics.  The screen size (or resolution) does have to do with it.  It looks like he makes his Internet Explorer screen as large as his desktop, but it is still not large enough to show the entire picture.  So, if the photo is 800x600, and his screen is set at 640x480, then the forum (or maybe it is Internet Explorer) is cutting the picture to fit.  Instead of putting up a scroll bar to scroll left and right to be able to view the entire photo, it just cuts the photo. 

Here is a photo on the same size screen, but I shrunk the IE photo...... see how there is still no scroll bar at the bottom of the window..



So, now that I can duplicate the problem, I can find a solution....

See, I am trying to post this and work on the problem at the same time... I now found the solution.  I opened up the same page in Firefox, and low and behold, when I shrunk the window size, Firefox did not cut the picture, but instead put up a scroll bar to scroll left and right to be able to see the entire picture.  So, now I know the problem is with Internet Explorer and not the Forum settings.

See how at the bottom of the Firefox window there is a scroll bar to scroll left and right to see the entire photo.... and also how the photo now extends past the black border on the right of the screen.....


See how I work through this stuff... I also have multiple PC's with different Operating Systems, different browsers, different Internet connections.... I try to have a bunch of different options so that I can start trouble shooting things and find out where the problem is.

Is any of this making sense to anyone else besides me?
Brett Campbell
"Hitman"
www.78ta.com
www.ohiofirebirds.com
1978 Trans Am

Offline rkellerjr

  • Ohio Firebirds
  • Lifetime Member
  • *****
  • Posts: 4887
  • Referrals: 0
Re: Pics?
« Reply #22 on: April 05, 2007, 09:54:36 PM »
I'm with ya bud, I understand.  Now, what setting in IE is making the scroll bar not show up.

I think you thrive on problems like this, it's pretty exciting figuring out the problem.
Rich

Offline Hitman

  • Administrator
  • Lifetime Member
  • *****
  • Posts: 8256
  • Referrals: 0
    • http://www.78ta.com
Re: Pics?
« Reply #23 on: April 05, 2007, 09:57:57 PM »
That I do not know yet.... but at least I found a work around.  Install Firefox and problem is solved ........for right now.  I have to check through all of my browser settings and see what I can find.
Brett Campbell
"Hitman"
www.78ta.com
www.ohiofirebirds.com
1978 Trans Am

Offline RENOVATIONS

  • Administrator
  • Lifetime Member
  • *****
  • Posts: 10570
  • Referrals: 0
Re: Pics?
« Reply #24 on: April 05, 2007, 10:53:46 PM »
Good find...YOU are the MATRIX ;)
Jeff

Projects:
_____________
1978 Trans Am
1970 Camaro
1970 'Cuda

Offline mastiso77

  • Member
  • **
  • Posts: 170
  • Referrals: 0
Re: Pics?
« Reply #25 on: May 25, 2007, 06:48:57 PM »
I'm gonna give this a try and try to post a pic
77 W72 TA
66 IMPALA SS 327
87 OLDS CUTLASS SUPREME
92 GMC 1500 383

Offline RENOVATIONS

  • Administrator
  • Lifetime Member
  • *****
  • Posts: 10570
  • Referrals: 0
Re: Pics?
« Reply #26 on: May 25, 2007, 08:39:26 PM »
You did good ;D and the car is beautiful!
Jeff

Projects:
_____________
1978 Trans Am
1970 Camaro
1970 'Cuda

Offline mastiso77

  • Member
  • **
  • Posts: 170
  • Referrals: 0
Re: Pics?
« Reply #27 on: May 25, 2007, 08:46:59 PM »
Thanks
77 W72 TA
66 IMPALA SS 327
87 OLDS CUTLASS SUPREME
92 GMC 1500 383