Author Topic: SAME PROBLEM WITH CAR STARTING  (Read 1929 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Grand73Am

  • Adv. Member
  • ****
  • Posts: 2782
  • Referrals: 0
Re: SAME PROBLEM WITH CAR STARTING
« Reply #15 on: June 24, 2012, 07:37:20 PM »
Ha! That's a good story too. Those kinds of reactions make it an adventure every time you take the car out. That's a great pic of your car. Nocturne blue is one of my favorites. Here are mine. The gold one is how I got it. It was missing the front spoiler pieces, but I got some good used ones to put on it when I get to it. The first silver pic is the day I had it towed home. The 2nd pic after I cleaned it up and got it running.




Steve F.

Offline 4saken

  • Member
  • **
  • Posts: 141
  • I love Trans-Ams
  • Referrals: 0
Re: SAME PROBLEM WITH CAR STARTING
« Reply #16 on: June 24, 2012, 10:33:14 PM »
Great looking cars man. So lucky to have two of them. My other Trans am is an 85. I will look and see if I have any pics of him. He's got a 350 vortec out of a 99 suburban mated to a 700r4 with kelvair clutches all edilbrock from the manifold to the carb. Very fun car. I'm giving it to my youngest son when he turns  16. He's only 6 now but he knows it's his. Has t tops.
4Saken

Offline 4saken

  • Member
  • **
  • Posts: 141
  • I love Trans-Ams
  • Referrals: 0
Re: SAME PROBLEM WITH CAR STARTING
« Reply #17 on: June 24, 2012, 10:39:07 PM »
Do you have the inserts for the front bumbers on your cars. If not let me know I have a decent pair I don't need and would make you a pretty fair deal. :)
4Saken

Offline Grand73Am

  • Adv. Member
  • ****
  • Posts: 2782
  • Referrals: 0
Re: SAME PROBLEM WITH CAR STARTING
« Reply #18 on: June 26, 2012, 09:21:53 PM »
I appreciate the offer, but I already have some new ones. Thanks!
Steve F.