Author Topic: Forum is very slow  (Read 11338 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline WarbirdTA

  • Adv. Member
  • ****
  • Posts: 1559
  • Referrals: 0
Re: Forum is very slow
« Reply #15 on: September 17, 2007, 07:54:51 PM »
It gets real slow when I go to post something.
I swear no one wants to hear from me..................... ::)
Gee, even after saying something to my girlfriend, she turns to me and asks "What"? ::)

George  8)

Offline rkellerjr

  • Ohio Firebirds
  • Lifetime Member
  • *****
  • Posts: 4887
  • Referrals: 0
Re: Forum is very slow
« Reply #16 on: September 22, 2007, 11:16:36 AM »
Just a quick update, the site is still very slow, taking over a minute in some cases to load a page.  At other times it works fine but, at least for me, it's slow more than its fast.  No complaining mind you, just letting you know.
Rich

Offline Hitman

  • Administrator
  • Lifetime Member
  • *****
  • Posts: 8256
  • Referrals: 0
    • http://www.78ta.com
Re: Forum is very slow
« Reply #17 on: September 22, 2007, 09:59:42 PM »
Yeah, I am getting pretty upset about it.  I can't trace what is causing it.  It is really bugging the crap out of me.  I think I might have to move to a different server or something because I have tried everything else to correct the problem.
Brett Campbell
"Hitman"
www.78ta.com
www.ohiofirebirds.com
1978 Trans Am

Offline turbota400

  • Adv. Member
  • ****
  • Posts: 2527
  • Referrals: 0
Re: Forum is very slow
« Reply #18 on: September 22, 2007, 10:48:16 PM »
I'm not having any problems with the forum.  I wonder if it just has something to do with the internet provider in your area.
Shawn
1972 Chevy C-10
1980 Trans Am Pace Car - 428 ci Poncho in the works
1992 S-10 2WD- Work Bomber/Gas saver
1997 Chevy X-cab 4x4 - Vortec 350

Offline Rick

  • Global Moderator
  • Lifetime Member
  • *****
  • Posts: 7939
  • Referrals: 0
Re: Forum is very slow
« Reply #19 on: September 22, 2007, 11:23:38 PM »
Rich's check was a little slow this month...his ISP is getting even... ;D ;D ;)

Offline Hitman

  • Administrator
  • Lifetime Member
  • *****
  • Posts: 8256
  • Referrals: 0
    • http://www.78ta.com
Re: Forum is very slow
« Reply #20 on: September 23, 2007, 10:33:37 AM »
I don't think it has to do with ISP and it is hard to explain why.  But the short answer is that I can trace the slowness down to my actual server by looking at numbers there.  So, I know I do have a problem with my server.
Brett Campbell
"Hitman"
www.78ta.com
www.ohiofirebirds.com
1978 Trans Am

Offline rkellerjr

  • Ohio Firebirds
  • Lifetime Member
  • *****
  • Posts: 4887
  • Referrals: 0
Re: Forum is very slow
« Reply #21 on: September 23, 2007, 03:59:51 PM »
Just a piece of advise, and take it for what it's worth, but you should really change out that 486 w/ the 56k modem.  That will definitly improve the speed of the forum, trust me on this one :P

;)
Rich

Offline WarbirdTA

  • Adv. Member
  • ****
  • Posts: 1559
  • Referrals: 0
Re: Forum is very slow
« Reply #22 on: September 26, 2007, 01:23:18 PM »
S u p e r  s l o w  t h i s  m o r n i n g !
Don't know why, all the other website I visited are just as fast as before.
But, I'm hanging in there!  ;)

George  8)

Offline Rick

  • Global Moderator
  • Lifetime Member
  • *****
  • Posts: 7939
  • Referrals: 0
Re: Forum is very slow
« Reply #23 on: September 26, 2007, 02:51:38 PM »
I stopped by just after noon EST today, and I thought I was going to fall asleep before pages loaded.  But now it's about 3 hours later and running OK.  FWIW...:-\

Offline Hitman

  • Administrator
  • Lifetime Member
  • *****
  • Posts: 8256
  • Referrals: 0
    • http://www.78ta.com
Re: Forum is very slow
« Reply #24 on: September 26, 2007, 07:47:23 PM »
Sorry for the languare, but this freakin' blows.  Fucking server
Brett Campbell
"Hitman"
www.78ta.com
www.ohiofirebirds.com
1978 Trans Am

Offline WarbirdTA

  • Adv. Member
  • ****
  • Posts: 1559
  • Referrals: 0
Re: Forum is very slow
« Reply #25 on: September 26, 2007, 10:29:01 PM »
I know what  "fu*king" is/means, but what the hell is languare?  ;D

George  8)

Offline Rick

  • Global Moderator
  • Lifetime Member
  • *****
  • Posts: 7939
  • Referrals: 0
Re: Forum is very slow
« Reply #26 on: September 26, 2007, 10:31:15 PM »
That's frustrated webmaster-speak for the words that follow...;)

Offline turbota400

  • Adv. Member
  • ****
  • Posts: 2527
  • Referrals: 0
Re: Forum is very slow
« Reply #27 on: September 27, 2007, 12:12:11 AM »
I just think it is odd that you guys are having problems with the forum being slow.  I haven't had any problem at all with it.  The only time it is slow for me is when my computer is on the fritz.  Then everything is slow.
Shawn
1972 Chevy C-10
1980 Trans Am Pace Car - 428 ci Poncho in the works
1992 S-10 2WD- Work Bomber/Gas saver
1997 Chevy X-cab 4x4 - Vortec 350

Offline WarbirdTA

  • Adv. Member
  • ****
  • Posts: 1559
  • Referrals: 0
Re: Forum is very slow
« Reply #28 on: September 27, 2007, 10:40:56 AM »
The weird thing is,
All the other websites are fine for me.
Sometimes, this site is really slow.
This morning, it is going fast.

George  8)

Offline Hitman

  • Administrator
  • Lifetime Member
  • *****
  • Posts: 8256
  • Referrals: 0
    • http://www.78ta.com
Re: Forum is very slow
« Reply #29 on: September 27, 2007, 05:32:12 PM »
Yeah, it is up and down and all over the place.  I get here sometimes and it is slow as all get-up... then a few minutes later, it is fast... then slow.  it rebounds all over the place and it is hard to track down what the heck is causing it.  Pretty soon, I will dump the server and do a new one.
Brett Campbell
"Hitman"
www.78ta.com
www.ohiofirebirds.com
1978 Trans Am