Author Topic: '80 T/A with 400  (Read 989 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sl1jackson

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 49
'80 T/A with 400
« on: October 28, 2009, 06:12:16 PM »
'80 Turbo. Previous owner put a 400 from a 77 with 6x heads Edlebrock carb and intake. Needs interior work and trim put on, and suspension work. The front end is too high.
Does anyone know why it would do that? Supposedly the shocks and springs are original./Volumes/Portable_HD/Pictures/Car/Cars/Trans Am/ap car/1980/1.jpg
/Volumes/Portable_HD/Pictures/Car/Cars/Trans Am/ap car/1980/2.jpg

Offline sl1jackson

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 49
Re: '80 T/A with 400
« Reply #1 on: October 28, 2009, 06:13:28 PM »
Anyone know why my pictures wont post? They are jpegs and should fit.
Any suggestions helps thanks.

Offline Jolley_Man666

  • Adv. Member
  • ****
  • Posts: 1738
Re: '80 T/A with 400
« Reply #2 on: October 28, 2009, 08:16:21 PM »
When you go to put in pics, click on the little button with a picture on it just above the emotions and paste the link.  Or you can go to tinypic.com and you can copy and paste the forum option.
1979 Heritage Brown T/A- 455 Olds Rocket

Offline jphillips3333

  • Lifetime Member
  • *****
  • Posts: 4809
Re: '80 T/A with 400
« Reply #3 on: October 28, 2009, 08:20:46 PM »
You'd need to publish your IP with the location below and create a share open to the world.
/Volumes/Portable_HD/Pictures/Car/Cars/Trans Am/ap car/1980/1.jpg

Check another thread with pix and reply with the "quote" option ... you'll see the IMG format it's looking for.  You need tinypic, photobucket, 78ta gallery or another web hosting/image sharing site to link in pix.
John

                                 1 of 1107                     1 of 37,015                    1 of 1817